Kazernelaan 113-B, 6006SP Weert communicatie@entc.nl

Sponsering

SPORTSPONSORING: SYMPATHIEK & DYNAMIEK
Sportsponsoring is nog altijd een zeer ‘sympathiek’ instrument waarmee u uw communicatiestrategie kunt ondersteunen. Het stelt u immers in staat om uw bedrijfsnaam, product, of dienst dynamisch te presenteren, terwijl u tevens een belangrijke rol speelt als supporter van uw favoriete sportclub. Er is sprake van een wederzijds voordeel.

Cableski Club ENTC beseft dat maar al te goed. “Voor wat, hoort wat” zogezegd. Vandaar ook dat wij voor u een uitgebreid, structureel en flexibel sponsorbeleid hebben ontwikkeld dat uitgaat van uw én onze belangen.

“GIVE TO GET ”
Het sponsorbeleid beoogt dus een samenwerking waarbij zowel u, als Cableski Club ENTC voordeel behalen. Om dat te bereiken willen we een relatie met u opbouwen. Meer met u doen, dan alleen over geld praten. Zo horen we graag van u welke communicatiedoelen u wilt bereiken met sportsponsoring, zodat we gezamenlijk de best passende optie kunnen kiezen of -indien nodig- ontwikkelen. Op basis van de gekozen optie krijgt u een bepaalde sponsorstatus. Hieraan koppelen wij een basispakket van tegenprestaties die u van ons mag verwachten.

VERENIGINGSBELEID= SPONSORBELEID
Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron als het gaat om voortbestaan en ontwikkeling. Voor Cableski Club ENTC is dat niet anders. Wij zetten uw sponsorbijdragen daarom in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van de gehele Cableski Club*. Sterker nog, het verenigingsbeleid = het sponsorbeleid. Met andere woorden: de keuzes die zijn gemaakt binnen het verenigingsbeleid vormen het uitgangspunt voor de sponsormogelijkheden binnen de club. Zo streven we er bijvoorbeeld voortdurend naar om het ‘clubkader’ (trainers, coaches, enzovoort) optimaal te begeleiden. Maar ook tastbare zaken zoals een verzorgde, moderne trainingsmiddelen worden mede betaald uit sponsorgelden. Zichtbare resultaten. De sponsorresultaten zijn dus direct zichtbaar. Niet alleen in de ontwikkeling van de club, maar vooral ook ‘fysiek’ in de vorm van communicatie-uitingen in en om cable skibaan. Wat dacht u van shirt- kledingsponsoring in combinatie met bordsponsoring op een van onze obsticals? Of prefereert u plaatsing van een advertentie in onze nieuwsbrieven of website, of het sponsoren van een compleet toernooi? Cableski Club ENTC biedt u volop mogelijkheden...

SPONSORPLAN VAN CABLESKI CLUB ENTC
Met het sponsorplan wordt een uniek concept neergezet in sportend Nederland. Herkenbaar middels een duidelijk beleid en creatief in het uitdragen van uw wensen. U krijgt een instrument in handen waarmee u uw communicatie-strategie extra kunt ondersteunen. Diverse middelen zullen intensief en op verschillende manieren worden ingezet om uw inbreng in Cableski Club ENTC onder de aandacht te brengen van de diverse doelgroepen.

WIJ ONDERSCHEIDEN DE VOLGENDE CATEGORIEËN:
Hoofdsponsor
Goud sponsor
Zilver sponsor
Sponsor lid
Voor hoofdsponsor en goudsponsor wordt exclusiviteit gegarandeerd in de betreffende categorie. De overeenkomsten zijn minimaal
drie jaar.

OVERIGE SPONSOR OPTIES
Sponsoring wedstrijd selectie leden
Obstical sponsoring
Advertenties (Nieuwsbrief, Website, Leden informatie bord)
Toernooisponsoring.
Materiaalsponsoring (Springskies / slalomskies / Clubkleding / Shortboards / Toernooi hesjes / vlaggen / pilonnen)
Dienstensponsoring (drukwerk / catering / presentatiemateriaal)
Sponsoring Clinics.

heeft u vragen omtrent contact ons vrijblijvend:
Postbus 42
5570 AA Bergeijk
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Like ons op facebook

Aangesloten bij:

                                                                                                                                                                                IWWF 75 color 1 scaled

Facebook

Nieuwsbrief

Schrijf je in en blijf op de hoogte van ons nieuws:
Naam:
E-mail adres:
 

Trainingslocatie

Adres:
Kazernelaan 113-B
6006 SP Weert
Nederland

E-mail:


KVK: 40258950